woensdag 11 januari 2023

Meld je aan voor de opening SZE 2023!

Op 6 februari trappen we de Slimme Zorg Estafette 2023 af met een interactieve opening. Meld je aan, want de bijeenkomst zit boordevol praktische kennis en inspiratie!

Delen

Opening | 6 februari 13.00 - 14:30 uur 

Op 6 februari openen we de Slimme Zorg Estafette 2023! Tijdens de online opening van de Slimme Zorg Estafette 2023, onder leiding van dagvoorzitter Stefan Wijers, nemen we je in vogelvlucht mee wat er allemaal op het programma staat in de maand februari. Het startsein van de landelijke opening zal gegeven worden door niemand minder dan de Minister van Langdurige Zorg & Sport: Conny Helder.

In twee uur tijd worden vier echte casussen voorgelegd door organisaties uit diverse zorgdomeinen. Met verschillende experts en ervaringsdeskundigen aan tafel bespreken we de aanpak, resultaten en goede voorbeelden van slimme zorg. Naast de minister zijn ook Caroline Smeets, wijkverpleegkundige bij Careyn, Georgette Fijneman, directievoorzitter bij Zilveren Kruis, onze tafelgasten.

Ook als kijker kun je je stem laten horen, door vragen te stellen, je mening te geven en te reageren op de verschillende stellingen. We maken er een informatieve, inspirerende en interactieve show van! Bekijk onderstaand programma welke casussen aan bod komen tijdens de opening.

Programma & aanmelden

Op het activiteitenplatform lees je meer informatie over de programma's en kun je je direct aanmelden voor de Opening van de SZE.

Meer nieuws