Toolkit

Waar moet je aan denken als je een digitale activiteit organiseert? Hoe maak je jouw fysieke activiteit een succes? En hoe zorg je ervoor dat jouw activiteit bezocht wordt? We helpen je graag op weg.

Op deze pagina tref je een activiteitenhandboek met handige tips. Ook vind je hier diverse communicatiemiddelen om jouw activiteit onder de aandacht te brengen. Zo kun je gebruik maken van voorbeelden voor social media, het logo van de Slimme Zorg Estafette en diverse afbeeldingen.

Delen

Activiteitenhandboek

In dit compacte handboek geven we je handige tips voor de organisatie van een activiteit. Zowel voor digitale als fysieke activiteiten. Ook geven we je praktische tips en inspiratie om jouw activiteit interactief te maken. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Activiteitenhandboek downloaden

Communicatietips

Hoe breng je jouw activiteit onder de aandacht bij jouw doelgroep? Deze tips kunnen je ondersteunen bij de communicatie over jouw activiteit. Klik op elke communicatietip voor meer informatie, inspiratie en materialen.

SZE filmpje

We hebben een korte animatie gemaakt waarin de Slimme Zorg Estafette wordt uitgelegd en kijkers enthousiast worden gemaakt om mee te doen. Leuk als je dit filmpje ook via jouw kanalen wil delen! Je kunt de animatie downloaden via onderstaande knop.

Filmpje SZE downloaden