dinsdag 15 maart 2022

Terugblik SZE 2022: Afsluiting en Magazine

Na bijna 300(!) activiteiten in 4 regio's en 2 landelijke bijeenkomsten is de Slimme Zorg Estafette 2022 nu echt afgelopen. Om alle waardevolle kennis, informatie en inspiratie vast te blijven houden hebben we een aantal opbrengsten van de SZE gebundeld in een magazine. In het magazine kun je rustig teruglezen wat je hebt gemist en zo ook na de SZE nog nieuwe ideeën opdoen. En ook de landelijke Afsluiting is nog een tijdje terug te kijken.

Delen

Magazine

In het Slimme Zorg Estafette magazine vind je een impressie van wat er allemaal is gebeurd in februari. Het magazine staat boordevol tips en informatie, kennis en inspiratie. Ga er lekker voor zitten en blader door de columns en verslagen, handige hulpmiddelen en statistieken. En geniet samen met ons na van de succesvolle kennismarathon die de SZE 2022 is geweest! 

Lees hier het magazine

Afsluiting terugkijken

Heb je de afsluiting gemist? Of wil je 'm gewoon nog een keer zien? Dat kan via deze link. Zorg er wel even voor dat je bent ingelogd, alleen dan kun je de uitzending bekijken.

Evaluatie

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Slimme Zorg Estafette 2022. We hopen dat je het een inspirerende en leerzame maand vond! Graag zouden we je willen vragen om je ervaringen met ons te delen. Dat kan door de korte evaluatie in te vullen. Zo weten we hoe we de SZE volgend jaar kunnen verbeteren.

Vul de evaluatie in
Meer nieuws