logo

Toolkit

Waar moet je aan denken als je een digitale activiteit organiseert? Hoe maak je jouw fysieke activiteit coronabestendig? En hoe zorg je ervoor dat jouw activiteit bezocht wordt? We helpen je graag verder.

Op deze pagina tref je een activiteitenhandboek met handige tips. Ook vind je hier diverse communicatiemiddelen om jouw activiteit onder de aandacht te brengen. Zo kun je gebruikmaken van een persbericht, het logo van de Slimme Zorg Estafette en een flyer. Bovendien vind je hier online banners en een e-mailhandtekening.

Activiteitenhandboek

In dit compacte handboek geven we je handige tips voor de organisatie van een activiteit. Zowel voor digitale als fysieke activiteiten. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Download het activiteitenhandboek >

Communicatietips

Hoe breng je jouw activiteit onder de aandacht van jouw doelgroep? Deze tips kunnen je ondersteunen bij de communicatie over jouw activiteit.

Download de communicatietips >

Flyer

Breng de Slimme Zorg Estafette onder de aandacht met deze flyer! Er zijn meerdere varianten beschikbaar.

Download de flyers >

Poster

Gebruik deze posters (A4-formaat) om aandacht te vragen voor de Slimme Zorg Estafette. Er zijn meerdere varianten beschikbaar.

Download de posters >

Banners voor jouw website

Wil je laten zien dat jouw organisatie meedoet aan de Slimme Zorg Estafette? Plaats dan een banner op jouw website. Er zijn verschillende formaten beschikbaar.

Download de banners >

Logo

Het logo van de Slimme Zorg Estafette mag voor en tijdens de Slimme Zorg Estafette gebruikt worden. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing. Een organisatie die het logo gebruikt:

  • Organiseert tijdens de Slimme Zorg Estafette een activiteit rondom slimme zorg.
  • Zorgt dat deze activiteit bekend is bij de projectorganisatie van de Slimme Zorg Estafette, door deze aan te melden via deze website.
  • Gebruikt het logo niet om diensten en/of producten te verkopen. Het logo is geen keurmerk en niet bedoeld voor commerciële doeleinden (als onderdeel van een marketingstrategie).
Download de banners >

Digitale handtekening

Met deze digitale handtekening laat je aan iedereen zien dat je meedoet aan de Slimme Zorg Estafette en interesseer je anderen om dat ook te doen. Download de digitale handtekening en gebruik hem direct.

Download de digitale handtekening >