vrijdag 28 januari 2022

Bekijk de Opening van de SZE 2022 nu terug!

Op 27 januari is de de Slimme Zorg Estafette van start gegaan met een inspirerende openingsbijeenkomst. De combinatie van diverse echte cassussen en een tafel vol ervaren panelleden leidde tot inzichtelijke gesprekken en mooie momenten. Heb je de show gemist? Geen probleem! Lees hier de highlights of kijk de uitzending terug.

Delen

Terugkijken

Heb je de opening gemist? Of wil je 'm gewoon nog eens terugkijken? Dat kan via deze link. De uitzending duurt bijna 2 uur, dus ga er even goed voor zitten met wat lekkers. Of kijk 'm terug met je favoriete collega's.

Highlights

Wat precies het programma was van de opening, kun je hier teruglezen. Ben je vooral geïnteresseerd in een bepaald programma-onderdeel? Dan kun je in de uitzending bijvoorbeeld doorspoelen naar de volgende tijden:

E-healthmonitor

Tijdens de opening is de e-healthmonitor 2021 door het RIVM overhandigd aan de secretaris-generaal van VWS. De e-healthmonitor is de belangrijkste publicatie in Nederland over het huidige aanbod en gebruik van digitale zorg en de ontwikkeling daarvan. Ben je benieuwd wat erin staat? Je kunt het hele rapport hier zelf downloaden.

Meer nieuws