donderdag 4 november 2021

Save the dates: Opening en Afsluiting SZE2022

Op 27 januari starten we de Slimme Zorg Estafette 2022 met een interactieve opening en we eindigen op 10 maart met een landelijke afsluiting. Zet de data vast in je agenda, want beide bijeenkomsten zitten boordevol praktische kennis en inspiratie!

Delen

Opening | 27 januari 9:30 - 11:30

Tijdens de opening van de Slimme Zorg Estafette 2022 nemen we je in vogelvlucht mee in wat er allemaal op het programma staat in de maand februari. In twee uur tijd lichten we waardevolle initiatieven uit op het gebied van slimme zorg en innovatie en werpen we een blik vooruit op de activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. Met verschillende experts en ervaringsdeskundigen bespreken we de aanpak, resultaten en goede voorbeelden van slimme zorg. En we gaan in gesprek over de dilemma's en uitdagingen die spelen als het gaat om bijvoorbeeld implementatie, opschaling en privacy.

Afsluiting | 10 maart 15:00 - 17:00

Na een maand vol kennisdeling, inspiratie en ontmoeting sluiten we de SZE af. Tijdens de sluiting kijken we even terug, maar vooral vooruit: wat staat ons dit jaar nog meer te wachten? Welke nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan? Hoe zetten we de volgende stap in het vernieuwen van de zorg? Tijdens een energieke bijeenkomst gaan we in op de oogst van de Slimme Zorg Estafette 2022. 

Programma & aanmelden

Op het activiteitenplatform lees je meer informatie over de programma's en kun je je direct aanmelden voor de Opening en de Afsluiting van de SZE.

Meer nieuws