logo
HUME-productfoto.jpg

Webinar: Maak kennis met de HUME!

De HUME is speciaal ontwikkeld voor mensen die zichzelf niet goed kunnen uiten, bijvoorbeeld met een verstandelijke beperking of met dementie. Met de HUME wordt het mogelijk om deze mensen een stuk beter te begrijpen.

De HUME is een stress en emotieherkenningsplatform gebaseerd op sensoren en gedragsmodellen met kunstmatige intelligentie. Hiermee wordt het mogelijk om stress bij cliënten al te duiden voordat er een visuele/auditieve waarneming kan worden gedaan door de zorgverlener. Hierdoor kunnen zorgverleners onder andere beter op de situatie inspelen waardoor gedragsescalaties kunnen worden voorkomen. Prettig voor de cliënt én de begeleider! In deze webinar gaan we dieper in op hoe de HUME werkt, hoe we met een sok fysiologische data kunnen meten en wat de eindeloze mogelijkheden zijn in het zorgproces. We hebben twee momenten gepland voor het webinar. Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Activiteit informatie

Naam organisatieMentech

Datum
Tijd

  • Dinsdag 23 februari 2021
    19.00 - 20.00
  • Donderdag 25 februari 2021
    11.00 - 12.00

Regio Regio Zuid

Contact persoon Manouk Hermans
0628093518
info@mentechinnovation.eu

Online eventJa

Aanmelden verplichtJa

Aanmeld url https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSda-QEpa12OY_TtC2MtCxadSJ-5q51dnlbzlo8w2YluvWkz-g/viewform?usp=sf_link

Website https://mentechinnovation.eu/