Opening & Afsluiting

We starten de Slimme Zorg Estafette 2022 met een interactieve opening en eindigen met een landelijke afsluiting. Lees hieronder meer over het programma, of meld je direct aan via het activiteitenplatform.

Delen

Opening | 27 januari 9:30 - 11:30

Tijdens de opening van de Slimme Zorg Estafette 2022 nemen we je in vogelvlucht mee in wat er allemaal op het programma staat in de maand februari. In twee uur tijd lichten we waardevolle initiatieven uit op het gebied van slimme zorg en innovatie en werpen we een blik vooruit op de activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. Met verschillende experts en ervaringsdeskundigen bespreken we de aanpak, resultaten en goede voorbeelden van slimme zorg. En we gaan in gesprek over de dilemma's en uitdagingen die spelen als het gaat om bijvoorbeeld implementatie, opschaling en privacy.

Praktijkervaringen uitwisselen

Tijdens de opening komen belangrijke thema's van de SZE aan bod: (regionale) samenwerking, opschalen, het patiëntperspectief, juiste zorg op de juiste plek en anders werken in de zorg. We discussiëren over echte casussen en praktijkervaringen. Ook jij als online bezoeker kunt je stem laten horen, door vragen te stellen, je mening te geven en te reageren op polls. We maken er een informatieve, inspirerende en interactieve show van!

Onderdeel worden van de opening

Wil je zelf een casus voorleggen tijdens de opening? Of de activiteit van jouw organisatie uitlichten? Meld dan vóór 29 oktober zelf een activiteit aan via het activiteitenplatform. Op dat moment kiezen we namelijk welke activiteiten een plekje op het podium krijgen. En welke activiteiten in aanmerking komen voor een bezoek van een minister of staatssecretaris van VWS.

Programma

Het programma wordt nog verder uitgewerkt, maar wat je in ieder geval kunt verwachten:

09.30 Opening door dagvoorzitter Stefan Wijers

10.00 Panelgesprek: aan de hand van een aantal casussen gaan we met verschillende experts en de deelnemers thuis in gesprek.

11.15 Afronding

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan hier alvast aan voor de opening!

Afsluiting | 10 maart 15:00 - 17:00

Na een maand vol kennisdeling, inspiratie en ontmoeting sluiten we de Slimme Zorg Estafette 2022 af. Tijdens de sluiting kijken we even terug, maar vooral vooruit: wat staat ons dit jaar nog meer te wachten? Welke nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan? Hoe zetten we de volgende stap in het vernieuwen van de zorg?

Wat er precies op het programma staat wordt nog verder uitgewerkt, maar we kunnen alvast verklappen dat het een energieke bijeenkomst wordt met interessante sprekers en concrete casussen. Je kunt je alvast aanmelden, dan houden we je op de hoogte van het programma.