Opening & Afsluiting

We starten de Slimme Zorg Estafette 2022 met een interactieve opening en eindigen met een landelijke afsluiting. Lees hieronder meer over het programma, of meld je direct aan via het activiteitenplatform.

Delen

Opening | 27 januari 9:30 - 11:30

Op 27 januari openen we de Slimme Zorg Estafette 2022! In een interactieve setting bespreken we 4 interessante casussen. Het expertpanel gaat met elkaar in gesprek over de verschillende uitdagingen. En natuurlijk kan ook jij je stem laten horen tijdens de bijeenkomst. Stel een vraag, geef je mening of reageer op de polls!

Programma

In twee uur tijd worden 4 echte casussen voorgelegd door organisaties uit diverse zorgdomeinen. Het panel van experts en ervaringsdeskundigen reageert met tips en advies en maakt ook ruimte voor jouw vragen. Daarnaast blikken we samen vooruit op de 80+ activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. We eindigen met hét startschot voor de Slimme Zorg Estafette 2022! 

Doe ook mee!

We maken er een informatieve, inspirerende en interactieve opening van! Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de opening via onderstaande knop! 

Meld je aan

Afsluiting | 10 maart 15:00 - 17:00

Na een maand vol kennisdeling, inspiratie en ontmoeting sluiten we de Slimme Zorg Estafette 2022 af. Tijdens de sluiting kijken we even terug, maar vooral vooruit: wat staat ons dit jaar nog meer te wachten? Welke nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan? Hoe zetten we de volgende stap in het vernieuwen van de zorg?

Wat er precies op het programma staat wordt nog verder uitgewerkt, maar we kunnen alvast verklappen dat het een energieke bijeenkomst wordt met interessante sprekers en concrete casussen. Je kunt je alvast aanmelden, dan houden we je op de hoogte van het programma.