Opening & Afsluiting

We starten de Slimme Zorg Estafette 2022 met een interactieve opening en eindigen met een landelijke afsluiting. Lees hieronder meer over het programma, of meld je direct aan via het activiteitenplatform.

Delen

Afsluiting | 10 maart 15:00 - 16:40

Na een maand vol kennisdeling, inspiratie en ontmoeting sluiten we de Slimme Zorg Estafette 2022 op 10 maart gezamenlijk af. Tijdens de sluiting kijken we even terug, maar vooral vooruit: wat staat ons dit jaar nog meer te wachten? Welke nieuwe samenwerkingen zijn ontstaan? Hoe zetten we de volgende stap in het vernieuwen van de zorg?

Programma

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, waarbij je in ieder geval de volgende onderdelen kunt verwachten:

Ben jij er ook bij?

Aanmelden voor de Afsluiting kan met een klik op onderstaande knop!

Meld je hier aan


Opening | 27 januari 9:30 - 11:30

Op 27 januari hebben we de Slimme Zorg Estafette 2022 geopend! In een interactieve setting hebben we 4 interessante casussen besproken met het expertpanel en deelnemers thuis. Het is een inspirerende show geworden, met mooie inzichten uit allerlei hoeken van de zorg. Je kunt de opening hier terugkijken.

Over het programma

In twee uur tijd worden 4 echte casussen voorgelegd door organisaties uit diverse zorgdomeinen. Het panel van experts en ervaringsdeskundigen reageert met tips en advies en maakt ook ruimte voor jouw vragen. Daarnaast blikken we samen vooruit op de 80+ activiteiten die in de SZE worden georganiseerd. We eindigen met hét startschot voor de Slimme Zorg Estafette 2022!