logo

Activiteit organiseren

Organiseer ook een activiteit in de week van jouw regio, en inspireer anderen! Zo kun je zorggebruikers, omwonenden en andere (zorg)professionals de mogelijkheden van slimme zorg laten zien of laten ervaren. Of kom je met behulp van een activiteit gezamenlijk verder met een (nieuwe) zorgoplossing.

Alle soorten activiteiten zijn mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een webinar, online lezing of workshop. Bij fysieke activiteiten kan je een informatiemarkt of een lezing overwegen. Of laat bezoekers slimme oplossingen uitproberen. Kies de vorm die bij je (organisatie) past, maar houd natuurlijk rekening met de eventuele coronamaatregelen die dan van toepassing zijn, zodat jouw activiteit een groot succes wordt.

Laat het zien!

Wil je jouw activiteit ook onder de aandacht brengen en je steentje bijdragen in de regio? Deel jouw activiteit dan op onze website! Druk op de knop, vul het formulier in en dan plaatsen wij jouw activiteit op de website. Zo zorgen we samen voor een succesvolle bijdrage.

Deel jouw activiteit!

Veel organisaties gingen je al voor voorgaande jaren

Zo gaf cabaretière Karin Bruers tips om een e-held te worden, een initiatief van ledenorganisatie Thebe. GGZ Oost-Brabant gaf een webinar over de inzet van robots bij autisme. Bij het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis konden patiënten en medewerkers slimme zorgoplossingen uitproberen. En Surplus toonde de laatste trends op het gebied van zorgtechnologie en innovatie.

4890a6 b5e0693af0ee4379b1919ef8e60f93dd mv2 Foto: Juiste Zorg op de Juiste Plek

Toolkit

We helpen je graag om vorm te geven aan jouw activiteit. En om jouw activiteit onder de aandacht te brengen. In de toolkit vind je een activiteitenhandboek. Hierin geven we praktische tips voor de organisatie van digitale en fysieke activiteiten. Ook vind je er diverse middelen die de communicatie over jouw activiteit ondersteunen.

Download de toolkit